Legenden om Sibilla 

Navnet SibillaTravel ble inspirert av de mange legender og fabler i Sibillini fjellene og av historien om sagnfiguren Sibilla som regjerte der:

"En natt i grotten spurte alvene Sibilla, fjellets dronning, om tillatelse å gå på dans ved Gole dell'Infernaccio. "Dra dere", sa Sibilla, "men vær forsiktige, kom tilbake før daggry, ve dere hvis den første strålen av solskinn treffer dere ".

Alvene moret seg og ble så engasjert i dansen at de glemte at solen snart ville stige opp. Overrasket begynte de å løpe som gale tilbake mot grotten. Men som vi vet har alvene ansikt som unge kvinner, men føtter som geiter. Hendelsen har for alltid gitt den sørlige skråningen av Monte Vettore navnet «alveveien». Ifølge en annen versjon av legenden ble den steinete veien dannet fordi alvene ble innhentet av det første lyset av daggry, og ble forvandlet til stein."

Legenden har inspirert folk i hundrevis av år til å følge i fotsporene til alvene. SibillaTravel tar deg gjerne med opp Gole dell'Infernaccio eller opp på selveste Monti Sibilla 2173 meter over havet!

Bli med oss og bli trollbundet!

Et av stedene du får oppleve når du blir med inn i Gole del'Infernaccio

Utsikt fra toppen av Monti Sibilla ned mot Gole del'Infernaccio

... en spennede tur i alvenes fotspor.

info@sibillatravel.com
+47 954 39039 
   
© 2021 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers