Hvem er vi?

SibillaTravel er en norsk/italiensk tur- og event operatør. Vi og våre lokale samarbeidspartnere har en ting til felles:

Vi elsker Le Marche!  Vi skiller oss andre turoperatører fordi Le Marche er vår eneste destinasjon. I tillegg har vi noen etiske prinsipper som er svært viktige for oss: 

SibillaTravel som turoperatør tar ansvar for sine reisende, men også for menneskene som har områder og kulturer som brukes til fordel for turismen. Våre strategier og reiser tar utgangspunkt i en bærekraftig og sunn utvikling av lokalsamfunnene vi besøker ved involvering i alle ledd av verdikjeden. 

SibillaTravel tror på å lytte til meninger og perspektiver fra våre lokale partnere. Vi tror på å jobbe med individer og selskaper som deler våre verdier og visjoner. Vi streber alltid etter å etterlate oss et minst mulig miljømessig fotavtrykk, og har stor respekt for lokale tradisjoner og kultur.  

Å levere turisme som en positiv opplevelse for våre reisende og de menneskene vi møter 

Jon Erik

Daglig leder/General manager

Ilenia

Operations Manager

Hvorfor reise med oss?

SIBILLAtravel har som mål å dele den Italienske magien med reisende som vil oppleve noe uforfalsket og ekte, uforstyrret av masseturisme

Hver eneste ingrediens av opplevelsen kontrolleres og testes nøye av våre medarbeidere. Kun leverandører som oppfyller våre høye forventninger blir valgt. Vi garanterer at du over alt blir ønsket velkommen som en kjær venn og at det vil være vanskelig å innse når opplevelsen er over og du må reise videre!

Vår store fordel er lokale medarbeidere som kjenner hemmelighetene i Marche. SIBILLAtravel setter sin ære i å gi deg en genuin opplevelse som du vil huske med glede. Vi er spesialister på å krydre eventyret og gjør turen til en spesiell opplevelse uansett om dine interesser er historie, kunst, natur, mat eller noe annet.

Lokale enkeltpersoner og virksomheter som ønsker vårt initiativ velkommen er også med på å gjøre dette mulig, fordi vi respekterer og støtter lokale tradisjoner og kultur.   

Vi arrangerer inspirerende tematurer i små grupper, eller skreddersydde opplevelser kun for deg. Vi vet at det er viktig at hver ingrediens oppfyller dine forventninger. Vi tar ansvaret for å gjøre din opplevelse trygg og problemfri.

info@sibillatravel.com
+47 954 39039 
   
© 2021 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers