Om SibillaTravel

SibillaTravel er en norsk/italiensk tur- og arrangement operatør som ble stiftet i 2019 av Ilenia og Jon Erik.  Forretningsideen var å tilby unike reiser til regionen Le Marche i Italia som skreddersydde opplegg for individuelle reisende eller mindre selskaper.

Vi elsker begge den italienske regionen så mye at Marche er vår eneste destinasjon! Hvorfor? Det er hele Italia i en region!

Vi vet at mange nordmenn elsker Italia, akkurat som oss. Vi henvender oss til de som ønsker å komme tett på det italienske livet, menneskene, maten, naturen, kunsten og historien.. SibillaTravel ble født med visjonen om å dele ekte, uforfalskede reiseopplevelser, vekk fra masseturismen.


Men historien om SibillaTravel går mye lenger tilbake..


Ansiktene bak SibillaTravel

Ilenia Mancinelli

Ilenia er født i Marche og kjenner regionens hemmelig-heter bedre enn mange. Hun er oppvokst på historier fortalt av sin historie- og kunst-interesserte mor og lærte å sette pris på den vakre naturen gjennom sin fars lidenskapelige fotointeresse. 

Ilenia setter sin ære i å vise frem sitt ekte, uforfalskede Marche og sørge for at våre reisende ikke bare føler seg velkomne, men får opplevelsen av hvordan det er å leve som en 'marchigiano' .

Jon Erik Arnesen

Jon Erik er nordmann med mange å bak seg som ledelses-rådgiver i store selskaper.

Men han har alltid likt å reise helt fra han som 18 åring hiket Europa rundt og siden har besøkt mange av verdens hjørner.

Han la tidlig sin elsk på Italia og trålet landet fra syd til nord, men drømmen om å jobbe med reiseliv ble først realisert når han i 2015 ble introdusert for Le Marche.  

Historien om..

Det oppstår situasjoner hvor en opplever steder og møter mennesker som får en til å føle seg levende! Det er ingen aldersbegrensning for å oppdage verdien av enkle og ekte ting: 

- Har du noen gang vært i Marche?  Kvinnen fra Marche, en "marchigiana" spurte nordmannen som allerede hadde reist verden rundt.

- Marche, nei, jeg tror ikke det!  Hun inviterte straks nordmannen til å komme på besøk og det tok ikke mange dager før han følte hvor spesiell og unik denne italienske regionen var.

- Vi burde la andre nordmenn oppleve denne regionen på akkurat samme måte som meg; utforsket og ledsaget av lokale! utbrøt han. Og slik ble SibillaTravel født med drømmen om å la andre få gjenoppleve denne ferien som begeistret nordmannen så mye.


←      Sveip for å se flere foto...og historien fortsetter nedenfor :)    

Dermed begynte de to, med bekymringsløst alvor å kontakte menneskene i Marche samtidig som de tok vare på alle inntrykk og opplevelser som det lokale livet ga, følelsen av naturen, historien og fortellingene, som sammen med alle de fem sanser spontant ga liv til turene som ble planlagt. 

De visste at de mer eller mindre kjente turistattraksjonene i Marche ikke nødvendigvis er de viktigste, selv for de som besøker regionen for første gang. Nei, det var de små skjulte skattene, de magiske stedene langt fra masseturisme der natur og kultur møtes som ga de besøkende de beste opplevelsene ...

De to nye oppdagelsesreisende utarbeidet raskt en sjekkliste for å utforske restauranter, attraksjoner og overnattingsteder. Leverandørene måtte beskrive detaljer om sikkerhet, hygiene, hvordan de involverte seg i lokalmiljøet og samfunnet rundt seg og fremfor alt om respekten for naturen og tradisjonene i Marche-regionen.

Lokale fagpersoner med mange års erfaring fra reiseliv hjalp dem med å forvandle sine spennende opplevelser i Marche til unike reiseplaner. I tillegg til å teste et utall av leverandører valgte de seg tre hovedpartnere innenfor områdene mat og drikke, historie og kultur og natur.

Plutselig var drømmen virkelighet! 

Hva er viktig for oss?

$5,000

Vi har stor respekt for lokale tradisjoner og kultur, og tar ikke bare ansvar for våre reisende, men også for menneskene som har områder og kulturer som brukes til fordel for turismen.

Vi ønsker derfor å bidra til en bærekraftig og sunn utvikling av lokal-samfunnene vi besøker ved lokal involvering i alle ledd av verdikjeden. Vi lytter  og tror på samarbeid med enkeltpersoner og lokale foretak som deler våre verdier og visjoner.

Vi streber alltid etter å etterlate oss et minst mulig miljømessig fotavtrykk og setter de samme krav til våre samarbeidspartnere. .

 

4 review

5 days

- Det er viktig for oss å levere turisme som en positiv opplevelse både for våre reisende og de menneskene vi møter, sier Ilenia 

Hvorfor reise med oss?

Alle reisens enkeltdeler testes nøye av oss; innlagte opplevelser, transport, overnattings- og spisesteder. Både kvalitet på tjenesten, forretningsdriften og etiske retningslinjer kontrolleres. Kun leverandører som oppfyller våre høye forventninger blir valgt.

Våre lokale medarbeidere kjenner både hva nordmenn er på jakt etter og hemmelighetene som Marche har å tilby. Vi setter vår ære i å gi våre reisende en genuin opplevelse som huskes med glede.

Vi arrangerer skreddersydde opplevelser for individuelle reisende eller inspirerende tematurer for små grupper som normalt som får plass i en minibuss (normalt maks 8 personer). Det gjør at vi kan besøke kjøkkenet til den lokale ‘mama’ og tilby opplevelser som ellers ikke ville vært mulig.  

Vår kjærlighet, vår respekt og støtte til lokale tradisjoner, kultur og miljø, samt vår kunnskap om regionen gjør at menneskene i Marche ønsker vårt initiativ velkommen. De deler villig historier og fascinerende legender og lokale mysterier, noe som krydrer reiseopplevelsen og gjør den enda mer unik.

Overalt vil du bli ønsket velkommen som en kjær venn og at det vil være vanskelig å innse når opplevelsen er over og du må reise videre!

Uventede hendelser kan skje når som helst og våre tette kontakter med lokale leverandører gjør at vi tilbyr gode avbestillingsvilkår. Vi setter også vår ære i alltid å ha en «plan B» og gjør alt for å gjøre din opplevelse trygg og problemfri! Og hygenkravene har COVID-19 lært oss alle!

   
© 2021 Sibilla AS
© Franco Mancinelli
© Regione Marche & local suppliers